Homepage

HAVER DROEZE ZOEKT (AANKOMEND) LANDSCHAPSARCHITECT

In ons bureau werken 10 m/v landschapsarchitecten/ontwerpers, groene stedenbouwers, juridisch planologen en cultuurtechnici aan een breed scala van sterk gevarieerde opdrachten van overheden, landgoedeigenaren, recreatiebedrijven en projectontwikkelaars. Wij maken bestemmingsplannen, landschappelijke en stedelijke (her)inrichtingsplannen, waarbij de ecologische waarden en potenties uitgangspunt vormen. Wij maken de plannen/projecten bestek gereed, voeren de directie over de uitvoering en stellen beheerplannen op. Kortom het groene vak van A t/m Z voor de m/v die zowel zelfstandig als in een team kan werken.

 

Wij zoeken een enthousiast en bevlogen collega met een duidelijke visie op ons vak, enkele jaren relevante werkervaring, kennis van landschappelijke beplantingen, goede contactuele eigenschappen, redelijk stressbestendig en met de flair om een plan overtuigend te presenteren. Hij of zij kan na het inwerken goed zelfstandig uit de voeten en heeft de ambitie een breed netwerk op/uit te bouwen en te onderhouden. Vaardigheid met diverse digitale tekenprogramma’s is een vereiste en een vlotte schetshand strekt tot aanbeveling.

 

De projecten worden integraal ontworpen, van innovatief concept tot beeldend ontwerp met sprekende details, illustratieve beplantingsplannen met kostenramingen. De opdrachten betreffen vaak stedelijke ontwikkelingen, maar ook vernieuwing in het landelijk gebied of een historische reconstructie. Naast maaiveldinrichtingen worden objecten als bruggen, meubilair, fonteinen en verlichting ontworpen.

 

In het bureau heerst een open en enthousiaste werksfeer. Werken in kleine teams, in wisselende samenstelling, met een heldere structuur draagt daar aan bij. Duurzaamheid is een hecht verankerd uitgangspunt in ons ontwerpproces. Wij zoeken medewerkers die zich herkennen in onze visie en werkwijze en die helpen uitbouwen voor minimaal 32 uur/week.

 

Schriftelijke sollicitaties met portfolio en cv graag mailen naar nico@haverdroeze.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Design en ontwikkeling door Adeko © 2013